TEXASBLOGGEN

TEXASBLOGGEN

texasblogg

Här kommert jag att skriva om träning, hälsa, mat, trädgård och diverse.

De dagar jag hinner förstås.

Gillar inte utseendefixering och dyligt. Föredrar naturliga människor. Även om det är kul att klä upp sig ibland.

Hemsidan

Nu är det påskpyntat

Hantverk, pyssel och inredningPosted by Ingela Olausson Fri, March 30, 2018 12:12:12
Äntligen lite påskledigt. Så jag har längtat! Men lite mer vår hade inte varit så dumt. Snön ligger djup i hela trädgården och påskliljorna åker ut på förmiddan och in på kvällen. Lite för mycket minus på natten tror jag.
Fast klaga ska man ju absolut inte! Det är ju faktiskt strålande sol utanför fönstret, och när bloggandet är klart ska vi ut och beskära våra två äppelträd. Det blev aldrig av i höstas, så nu är det ett måste.

Både jag och Rolf har påskpysslat och pyntat lite här hemma. Det är lite kul för det är en föraning om våren med alla glada färger.
Påskris har vi också fixat i skogen här bredvid. Fjädrarna andvänder jag år efter år. Köper aldrig nya, och det ska man ju inte heller efter att man hörde att fjädrar rycks loss från levande fjäderfä. Fy, vad människor kan vara hemska mot djur.

Här är i alla fall lite av mitt påskpynt:
Lådan har Rolf snickrat ihop. Vi bottnade med prydnadsgräset från trädgården med mjuka vippor på. Sen gjorde vi en liten minikrans med grenar från en björk. Lade i vaktelägg, en höna, en tupp och ett par fjädrar. Sist men inte minst ett tygband med påskägg på.
Kvasten i bakgrunden hade jag till Blåkulla igår.
Glad påsk önskar jag alla bloggare, vänner och bekanta!
smiley

  • Comments(3)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Catharina Sun, April 01, 2018 18:34:42

Åååh, så fint ni gjort. Hoppas att ni hade en mysig påskafton. Njut av resten av helgen. Kram till er båda från oss båda.

Posted by Ingela Olausson Fri, March 30, 2018 17:40:34

Massa kramar till dig med.
Ha en härlig påsk.

Posted by Eja Fri, March 30, 2018 15:26:30

Så fint ni har gjort! Glad Påsk och njut av ledigheten😊Massa kramar