TEXASBLOGGEN

TEXASBLOGGEN

texasblogg

Här kommert jag att skriva om träning, hälsa, mat, trädgård och diverse.

De dagar jag hinner förstås.

Gillar inte utseendefixering och dyligt. Föredrar naturliga människor. Även om det är kul att klä upp sig ibland.

Hemsidan

En Boråsdag och frösådder.

TrädgårdPosted by Ingela Olausson Sun, March 04, 2018 17:33:05
En riktigt rolig lördag hade vi igår. vi åkte till Borås där vi hade stämt träff med dottern och hennes pojkvän. Vi tog en fika på Devine. Ett jättemysigt café med möbler i rokoko. Ovanför disken hade de rostiga burkar hängande i olika nivåer med lampor i. Jättefräckt. Tänk vad man kan hitta på med lite fantasi.
Vi gick runt på stan i lite olika ärenden. Var bland annat inne i hjärterum och kollade. En jättemysig inredningsaffär med annorlunda och unika prylar. Ganska dyrt visserligen, men ack så fina saker. Där kan man gå omkring länge.
Innan vi skulle åka hem tog vi en god pizza på Granada. Borås godaste pizzor enligt min uppfattning.
Dottern tog ett kort på mig och Rolf på pizzerian.
Som sagt en riktigt kul dag tillsammans med dottern och hennes trevliga pojkvän. Hoppas vi kan göra om detta någon gång framöver.

%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%

Jag sådde ju frö i onsdags, och nu har det redan börjat växa.
Just dom här är solgula sommarblommor. Det gick snabbt för dem att gro. Jag har även chili på gång. Sådde dem för flera veckor sen, och hade börjat ge upp hoppet om dem. Men tänk idag, så hade den ena lilla chilin tittat upp ur jorden redan. Skam den som ger sig.
Dom här hyacinterna köpte jag före jul. På grund av allergi har jag haft dem på altanen. Dom har verkligen hållt länge därute i kylan. Tre månader nu, och dom är som finast just nu.

Jag skrev för ett tag sen att jag inte har tid att blogga nuförtiden. Men nu när jag börjat med mina fröer så har jag fått tillbaka inspirationen. Trädgård och växter är verkligen något jag brinner för, tröttnar aldrig. Det är så roligt, så roligt.

Resten av kvällen ska jag ägna åt en bra film i soffan. Det är standard såhär på söndagskvällen.
God kväll!


  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Ingela Olausson Thu, March 08, 2018 17:06:08

Söndagsfilmen blev en action med mycket pang, pang.
Jag gillar lite overkliga filmer som avkoppling. Sen är det inte fel att få lite spänning i det hela också.

Ha en bra torsdagskväll! smiley

Posted by Bosse Lidén Thu, March 08, 2018 08:53:13

Jag tål heller inte hyacinter. Tyvärr.
Vad blev det för söndagsfilm?
Vad fina ni är på fotot. Det fiket hade jag gärna besökt. Du fick mig att längta till Borås. Staden jag bodde i när jag gick Bibliotekariellinjen. När mina svärföräldrar levde brukade vi ta en natt i Borås på dit eller hemvägen. Likdant när vi bodde i Hjo. Nu är det för långt dit.
Det är ljuvligt att följa det man själv satt. Snart kan du börja röra dig i trädgården igen. Tills dess får du ägna dig åt att planera som också är ett stort nöje.
Kram Bosse