TEXASBLOGGEN

TEXASBLOGGEN

texasblogg

Här kommert jag att skriva om träning, hälsa, mat, trädgård och diverse.

De dagar jag hinner förstås.

Gillar inte utseendefixering och dyligt. Föredrar naturliga människor. Även om det är kul att klä upp sig ibland.

Hemsidan

Frösådder våren 2018

TrädgårdPosted by Ingela Olausson Wed, February 28, 2018 18:46:38
Äntligen kan man börja förså inomhus. Det är ett vårtecken så gott som något. Det är mitt favoritnöje såhär i slutet på den bistra vintern. För bistert är det som aldrig förr. Går ju knappt att gå ut på grund av den nordliga vinden. Man får täcka hela ansiktet om man ska våga sig ut. Men imorgon är det ju faktiskt mars. En vårmånad, tro´t eller ej!

Jag beställde en massa fröer från impecta, precis som jag brukar varje vår.

Här har vi mängder av olika sommarblommor. Både såna som ska förkultiveras och direktsås i april utomhus. Jag gillar att experimentera med olika sorter. Gillar sorter som drar till sig fjärilar och bin. Man ska värna om insekterna.
Sen har vi lite storbladig basilika, gula tomater och röda tomater som sås nu. Andra grönsaker får vänta till i början av maj utomhus.
Igår sådde jag alltihop. Det får stå på vardagsrumsbordet medan jag väntar på att de ska gro. Alltid lika spännande att se hur det börjar gro. Det är ett både billigt och roligt nöje.

Ha en trevlig kväll!


  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.