TEXASBLOGGEN

TEXASBLOGGEN

texasblogg

Här kommert jag att skriva om träning, hälsa, mat, trädgård och diverse.

De dagar jag hinner förstås.

Gillar inte utseendefixering och dyligt. Föredrar naturliga människor. Även om det är kul att klä upp sig ibland.

Hemsidan

Gränna, en fin semesterort.

BlandatPosted by Ingela Olausson Sun, October 29, 2017 16:08:43
I somras var jag och Rolf i Gränna. En jättefin stad att fördriva någon semesterdag på. Det var sjutton år sedan sist så det var på tiden nu tyckte vi.
Det hade verkligen ändrat sig på sjutton år. Många små mysiga restauranger utmed Vättern vid färjeläget. Inne i stan fanns det hur mycket butiker och caféer som helst. Jättemysigt.
Vi låg bara över en natt, men hade önskat att vi hade bokat två nätter i stället. Vi hade velat ha lite mer tid på Visingsö, men det får bli en annan gång.
Detta är ett semestermål som jag verkligen rekommenderar. Gjorde en berättelse i bilder här, så den som är nyfiken kan kika in.

Gokväll på er kära vänner!


  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Bosse Lidén Fri, February 02, 2018 23:02:13

Tur med vädret verkade ni ha också. Dessutom uppleva solnedgången. Jag är mycket förtjust i de trakterna. Senast vi bodde i Gränna var 2014. Då såg vi solnedgången från hotellets balkong. Vilka fina foton ni tog och vad mycket ni hann med på den relativt korta tiden. Förstår att ni blir sugna på att åka dit igen. Men det är verkligen en sommaroas. Undra hur det är att bo där på vintern. Kanske som i Hjo som ligger mitt emot. Där gifte vi oss och bodde några år. Vilken tur att polkagrisar är nyttiga saker. Det sa min tandläkare sist. Eller var det bara som jag tyckte hon sa. :) När jag var liten och var i Gränna fanns det bara en smak - den traditionella rödvita. Nu är det svårt att välja bland alla sorter/smaker. Tittade ni på när de tillverkade sötsakerna?
Helgkram Bosse

Posted by Catharina Sat, November 04, 2017 10:36:04

Mysigt att göra såna där små semestertripper i vårt vackra mysiga land! Tror bara att jag varit i Gränna någon gång när jag var liten. Kanske dags att ta sig dit snart igen! Kram på dig!