TEXASBLOGGEN

TEXASBLOGGEN

texasblogg

Här kommert jag att skriva om träning, hälsa, mat, trädgård och diverse.

De dagar jag hinner förstås.

Gillar inte utseendefixering och dyligt. Föredrar naturliga människor. Även om det är kul att klä upp sig ibland.

Hemsidan

Promenad i höstrusket

blombuketterPosted by Ingela Olausson Sun, October 09, 2016 17:09:16
Nu är allt sig likt igen efter våran semestervecka. Man jobbar på som vanligt, och jag går mina vanliga tre träningspass i veckan. Det känns ganska skönt att komma in i dom gamla gängorna igen, men däremot hinner jag inte med att blogga så mycket då. Jag är nöjd om jag hinner en gång i veckan.

I helgen städade jag hela huset, så nu känner jag mig ganska nöjd, och tänker ge mig själv ledigt dom närmaste helgerna. Framöver ska jag hälsa på både syrran, dottern i Värnamo och sonen i Tranemo. Sen är det hantverksjulen på Strömsfors bruk inbokat också. Så jag har lite att se fram emot dom närmaste helgerna.

Nu har nog hösten kommit för att stanna. Det har både blåst och regnat idag, men det avskräckte inte oss från att ta en rejäl promenad till minneslunden.
Fortfarande kan jag plocka fina buketter i trädgården. Här med kärleksört, blodamarant och faktiskt persilja som jag har mängder av i landet.
Det blev väl inte så tokigt med persiljan. Man får vara lite fantasifull ibland.

Skogskyrkogården där minneslunden ligger är så fantastiskt fint. Det ligger i skogen med en massa höga tallar. Det känns så rofyllt och fridfullt där.
Jag kollar in några fina kottar som jag tänker använda till dekoration. Men det får bli nästa gång eftersom vi ska handla mat på hemvägen. Hade ingen lust att släpa med en massa kottar in i affären.

Det var allt för den här gången. Inte världens roligaste inlägg kanske, men det kommer roligare en annan gång.

Hej svejs!


  • Comments(3)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Ingela Olausson Fri, October 14, 2016 16:48:12

Ja, ni verkar ha det härligt i sommarvärmen.
Visst är det kul att träna. Man blir så pigg och mår så bra.

Kram till er med!
smiley

Posted by Eja Wed, October 12, 2016 18:57:51

Jättefin bukett, det ser fint ut med persilja. Vilken skillnad, vi har ca 28 grader på dagarna så här är det shorts, t-shirt och sandaler som gäller. Jag tränar också tre dagar i veckan på gym och det känns bra. Långa promenader blir det också och en och annan krogkväll. Men de flesta kvällar är vi hemma och tittar på svensk tv. Kram till er båda

Posted by Le art de Vivre Mon, October 10, 2016 21:42:57

Vill bara önska dig en härlig vecka i höstrusket

Kram Kajsa