TEXASBLOGGEN

TEXASBLOGGEN

texasblogg

Här kommert jag att skriva om träning, hälsa, mat, trädgård och diverse.

De dagar jag hinner förstås.

Gillar inte utseendefixering och dyligt. Föredrar naturliga människor. Även om det är kul att klä upp sig ibland.

Hemsidan

Färglatt

blombuketterPosted by Ingela Olausson Tue, August 23, 2016 20:02:48
Jag fortsätter plocka buketter i trädgården allt efter säsong. När en sort vissnat ned för sommaren så är det alltid någon annan att plocka av.
Tidigt i våras sådde jag sommaraster som jag planterade ut både i rabatt och i krukor. Det tog sin tid innan dom blommade men det har jag igen nu.
Det blev lyckat och färgglatt. Solrosen i mitten hade självsått sig så det blev pricken över i.
Nästa år tänker jag allt så mer sommaraster. Dom håller sig riktigt bra i två veckor inomhus i vas.
En vecka tidigare hade jag fullt av blommande Ingrid Bergman rosor. Så visst, jag hade tänkt plocka en hel bukett med röda rosor. Men till min besvikelse hade alla utslagna rosor vissnat utom en som var lite halvful. Jag plockade den ändå och lade till lite astillbe, syrénhortensia, storklocka och anisisop. Det fick duga.

Det är massor av nya knoppar på alla rosor så jag får ge mig till tåls innan jag kan plocka nya.

Ikväll blir det den nya isländska serien "Fångade" som började på svt förra tisdagen. Den är spännande och handlar om mord och snöstorm.

God kväll!


  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Catharina Thu, August 25, 2016 20:33:33

Så fint med blommor överallt och extra fint att du har plockat dem själv så klart. Jag köper mina i butik. Kanske inte lika charmigt men väl så fint:) Har försökt hela ( nåja halva) kvällen att lägga in din blogg som favorit på min sida men icke. Något strular och hur jag än gör så får jag bara till tre andra bloggar eller inga alls...... Irriterande och knasigt men bara så att du vet att du inte är bortglömd. Ja men ifall det plötsligt syns några favvobloggar och du inte är med:) I sinom tid så ska jag nog få ordning på´t! Skam den som ger sig som man säger. Kram kram