TEXASBLOGGEN

TEXASBLOGGEN

texasblogg

Här kommert jag att skriva om träning, hälsa, mat, trädgård och diverse.

De dagar jag hinner förstås.

Gillar inte utseendefixering och dyligt. Föredrar naturliga människor. Även om det är kul att klä upp sig ibland.

Hemsidan

Mustasch på stora torget i Borås.

Musik, Böcker, FilmPosted by Ingela Olausson Sun, July 10, 2016 19:03:34
Vi var i Borås i torsdags och kollade in metalbandet Mustasch. Vi tog bussen in efter jobbet. Det är verkligen livat i Borås på sommartorsdagarna. I parken satt folk och picknickade, spelade kubb och allt möjligt. Lekplatsen var smockfull av barn och föräldrar, alla uteserveringar och restauranger var fullsatta med folk. Det är verkligen stämning.
Vi tog var sin öl på Bränneriet innan vi gick i god tid till stora scenen för att få en bra plats. Tänk att vi hamnade allra längst fram med bästa utsikten.

Rätt som det är kommer någon bakom oss och ropar hej. Det är dotterns kompis och hennes kille som bor i Borås. Dom ville stå bredvid oss eftersom platsen var så bra. Jättekul att träffa henne, vi ses ju inte så ofta nuförtiden.

Mustasch var jättebra. Ralf Gyllenhammar har verkligen en röst med kraft, dessutom bjuder han verkligen på sig själv. En rolig och härlig göteborgare.
Så mycket mer finns inte att tillägga. Här kommer lite bilder och ett par filmklipp. Ljudet är inte riktigt bra eftersom vi stod så nära högtalarna, men det får duga som minne åt oss.


  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Petra Mon, July 11, 2016 08:27:18

Våra sommartorsdagar är fantastiska. Det är inte så ofta jag går själv men jag är så glad att vi har det. Det blir verkligen livat och feststämning.

Kram Petra


Posted by anette Sun, July 10, 2016 21:12:34

Så bra! Kram Anette
www.anettan.blogspot.se