TEXASBLOGGEN

TEXASBLOGGEN

texasblogg

Här kommert jag att skriva om träning, hälsa, mat, trädgård och diverse.

De dagar jag hinner förstås.

Gillar inte utseendefixering och dyligt. Föredrar naturliga människor. Även om det är kul att klä upp sig ibland.

Hemsidan

Ett halvfärdigt kök och en korvgrillning.

köksrenoveringPosted by Ingela Olausson Sun, January 26, 2014 11:55:44
Nu börjar köket arta sig. Åtminstone börjar det likna ett kök nu. Men fortfarande har vi inte mycket nytta av det. Det börjar bli lite jobbigt. Har inte haft någon riktig spis eller vatten i köket på precis en månad nu. Förra söndan tog matlagningen och disk tre timmar. Det är ett himla springande in i vardagsrummet för att hämta bestick, kastruller med mera. Och naturligtvis glömmer man nåt när man håller på med matlagningen. Jädrar, jag glömde en visp. Nä, nu glömde jag en sked, bara till att springa tillbaka. För att inte tala om när man ska skölja ur kastruller och annat. In i toan i hallen så fort man behöver vatten.
Ja, ja det blir väl bättre med tiden. Man får ju åtminstone motion.
Det är ganska spännande varje dag vi kommer hem från jobbet. Man undrar ju vad som hänt idag. Köket växer fram för varje dag som går. Såhär ser det ut just nu:

Pärlspont på sidorna av skåpen och en köksö. Mörka bänkskivor på.

Här ser man lite mer av de mörka skivorna under fönstret. Dom har även bytt ut det gamla fönstret över diskbänken. Det blir nog bra så småningom. Sen ska ju vi lägga både tak, väggar och golv själva, så det dröjer ett bra tag innan allt är klart.
Själv har jag faktiskt redan beställt köksgardiner och en trasmatta. Ska bli kul när man kommer så långt.

Trött på allt vad matlagning och disk i baljor heter, så igår blev det en korvgrillning ute i det fria. Korv med bröd. Lätt och enkelt!

Visst ser det mysigt ut.


Fast om sanningen ska fram så var det riktigt riktigt svinkallt. Det kändes som nordanvind. Men gott var det, och mätt blev man. Det var ju huvudsaken.

  • Comments(3)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Le petit jardin Wed, January 29, 2014 11:55:11

Ha,ha det ser faktiskt mysigt ut med korvgrillning och jag tänkte ett slag, det där vill jag också göra...tills du sa at det var svinkallt, det där vill jag INTE göra :)

Köket artar sig, skönt

kram kajsa

Posted by Catharina Tue, January 28, 2014 19:52:11

Tänk vilken lycka ni kommer känna den dagen när ni lagar er första riktiga middag i ert nya fina kök. Tror det kommer bli kalasfint!! Kram

Posted by Eja Sun, January 26, 2014 20:16:42

Roligt när det går framåt, ser jättemysigy ut med grillning men fy va kallt. Igår kom vi hem efter fem dagar i Spanien och där var det varm och gott. Kram