TEXASBLOGGEN

TEXASBLOGGEN

texasblogg

Här kommert jag att skriva om träning, hälsa, mat, trädgård och diverse.

De dagar jag hinner förstås.

Gillar inte utseendefixering och dyligt. Föredrar naturliga människor. Även om det är kul att klä upp sig ibland.

Hemsidan

sommarjympan har börjat igen.

Träning och HälsaPosted by Ingela Olausson Tue, May 31, 2011 20:37:31

Nu är terminens jympapass slut och sommarjympan har tagit vid. Korten här är ifrån 2009. Jag är med där i högen någonstans.

Det är verkligen något alldeles särskilt när Friskis och Svettis utejympa börjar. Då är det sommar. Alla kan vara med, gammal som ung. Och dessutom är det gratis på sommaren. I varje fall i Svenljunga.

Man träffar ju inte alla träningsvänner alltid eftersom man väljer olika pass. Men ofta dyker dom upp just på sommarjympan. Det är en härlig gemenskap. Och efter alla år så känner man ju igen dom flesta.

Jag kan ju tillägga att vi får vara inne i den stora hallen bredvid om det skulle regna. Det hade ju inte varit så kul att ligga ner och göra övningar i det blöta gräset, och känna sig som en dränkt katt.

Jag har varit förkyld i tre veckor och bara kunnat styrketräna de veckorna eftersom jag inte har vågat konditionsträna med förkylning i kroppen. Så igår var första gången med F&S. Det kändes skönt, och idag var jag ute och sprang. Jag hade ju verkligen toppenkondition före förkylningen. Men det är inte klokt vad man tappar fort. Men nu ska det bli ändring på det. Det är verkligen härligt att få springa av sig riktigt.

Ha en härlig träningssommar alla ni som läser det här.

F & S i Svenljunga

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.