TEXASBLOGGEN

TEXASBLOGGEN

texasblogg

Här kommert jag att skriva om träning, hälsa, mat, trädgård och diverse.

De dagar jag hinner förstås.

Gillar inte utseendefixering och dyligt. Föredrar naturliga människor. Även om det är kul att klä upp sig ibland.

Hemsidan

Nya träningskläder

Träning och HälsaPosted by Ingela Olausson Sun, March 13, 2011 11:21:23

Igår var jag i Tranemo för att hälsa på Kim. Då passade jag på att köpa nya träningskläder på Team Sportia. Våran sportbutik i Svenljunga har tyvärr lagt ner så närmaste sportbutik är i Tranemo. Kläderna blir så himla urtvättade när man tvättar och tvättar hela tiden.

Jag valde kläder med härliga färger. Jag älskar starka färger. Nu ska det bli extra roligt att gå och träna, när man har lite nya fräcka kläder.

Jag var tvungen att köpa nya svettband till handlederna. Svarta den här gången. Jag har vita sen innan, men dom ser inte så fräscha ut när man torkat svetten ur pannan några gånger. Och jag klarar mig inte utan, för annars rinner det ner i ögonen så det svider. Och det är inte kul.

Jag och Kim hade en trevlig dag. Vi inhandlade lite matvaror och sen ägnade vi eftermiddagen åt matlagning. Vi gjorde en himla massa köttfärssås som han kunde frysa in i småportioner. Det blev åtta omgångar. Det blir ju billigare än att småhandla hela tiden.

Det var väl egentligen meningen att vi skulle tagit en promenad, men det var ju ett himla skitväder med snö och regn, så det fick bli matlagning istället. Och det var ju ett minst lika trevligt sätt att få umgås med sin son på.

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Catharina Tue, March 15, 2011 19:55:28

Ååh, träningskläder behöver jag med. Ser ju snart ut som en sunkfia när jag springer på mina dans och yogapass. Häromdan fick alla vi som är anställda på Skandia och medlemmar i Stadiums medlemsklubb en rabattkupong på Stadium. Den gäller på just träningskläder så det kanske är dags att avända den......Snygga kläder du har köpt förresten:)

Posted by Anette Tue, March 15, 2011 19:03:33

Vilka fina kläder! Om jag skulle ta och köpa lite träningskläder, jag också. Så kanske jag också tycker det blir extra roligt att träna. Men nä... Jag tar det en annan gång.