TEXASBLOGGEN

TEXASBLOGGEN

texasblogg

Här kommert jag att skriva om träning, hälsa, mat, trädgård och diverse.

De dagar jag hinner förstås.

Gillar inte utseendefixering och dyligt. Föredrar naturliga människor. Även om det är kul att klä upp sig ibland.

Hemsidan

Nya frö

TrädgårdPosted by Ingela Olausson Mon, January 31, 2011 19:17:12

Idag när jag kom från jobbet kom alla fröpåsar som jag beställt från Impecta. Det var massor av grönsaks och blomsterfrö. Jag känner mig som ett barn på julafton. Synd att man måste vänta så länge innan man kan börja så.

Jag hade beställt runda morötter och lite annorlunda sallader. Även en väldigt färggrann mangold. Roligt med lite nya sorter som man inte prövat förut. Vi ska ju bygga ett nytt grönsaksland, för i det andra odlar vi potatis.

Jag hade beställt tretton fröpåsar, men fick en bonuspåse på köpet. Det var rävsvans som förhoppningsvis kommer att bli såhär fin om man har tur:

Ska bli kul att se om man verkligen lyckas med allting. Men idag sa Lotta Bromé på p4 extra att det ska bli 35 grader varmt i sommar. Vi får väl se om det stämmer. Jag tycker att det låter toppen, men alla håller ju inte med förstås. Äldre människor mår kanske inte så bra när det är för varmt.

Tänkte bara påpeka att jag har en ny bloggare här till höger: Håkans blogg, Maleviks rosenträdgård. Han bor några mil söder om Göteborg och älskar rosor. Han har 250 stycken rosenbuskar i trädgården och till sommaren hade han tänkt komma upp i 300 stycken. Dessutom har han bara rosor som luktar. Fantastiskt, eller hur?

  • Comments(0)//texasblogg.texasplace.se/#post90