TEXASBLOGGEN

TEXASBLOGGEN

texasblogg

Här kommert jag att skriva om träning, hälsa, mat, trädgård och diverse.

De dagar jag hinner förstås.

Gillar inte utseendefixering och dyligt. Föredrar naturliga människor. Även om det är kul att klä upp sig ibland.

Hemsidan

Det känns som sommar!

TrädgårdPosted by Ingela Olausson Sun, May 21, 2017 15:53:50
Vilken underbar helg det har varit. Uppåt tjugonio grader har vi haft som mest. Riktig sommarvärme.
I fredags kväll kom dottern och sov över. Vi åt god middag och satt och tjatade hela kvällen. Riktigt trevligt hade vi. Hon kan konsten att berätta så vi satt som goda lyssnare medan hon fyrade av den ena dråpligheten efter varandra. Många glada skratt fick vi på köpet.
I lördagsmorse kom hennes kompis och hämtade henne. Dom skulle på sin kompis möhippa och hitta på en massa roligheter i Borås. Bland annat skulle dom ha en massa lekar i parken. Hade jag gärna velat se. Tur med vädret hade dom i alla fall.

Här hemma har allting bara exploderat i trädgården. Det växer så det knakar. Potatis, dill, persilja, rödlök och sallad har kommit upp. Jag satte ut både vitkål och broccoli i landet. Sen sådde jag även ärtor.

Rabatterna är prunkande och fina. Här är mitt nya tulpanland som jag är så stolt över. De vita tulpanerna har en lila kant så dom matchar de andra.
Fler tulpaner, fast rosa tillsammans med pärlhyacint och påskliljor.
Det blommande körsbärsträdet skymtar i bakgrunden.
Efter en hel dag ute i trädgården grillade vi som avslutning. Det blev grillskiva, kryddkorv, klyftpotatis och grönsaker på spett.
Grillspetten med grönsaker blev jättegoda. Jag penslade med olja och kryddade med flingsalt och salladskrydda. Supergott.

Sist men inte minst hälsade vi på Rolfs dotter och familj. Där var det fullt av folk. Vi bor ju grannar så vi knallar bara över gräsmattan. Det blev lite vin och trevlig samvaro. En riktigt bra helg.

God eftermiddag på er alla, och njut av det fina vädret!


  • Comments(0)//texasblogg.texasplace.se/#post605