TEXASBLOGGEN

TEXASBLOGGEN

texasblogg

Här kommert jag att skriva om träning, hälsa, mat, trädgård och diverse.

De dagar jag hinner förstås.

Gillar inte utseendefixering och dyligt. Föredrar naturliga människor. Även om det är kul att klä upp sig ibland.

Hemsidan

Härligt med lite ledigt!

BlandatPosted by Ingela Olausson Mon, May 01, 2017 17:29:39
Alltid gott att ha långhelg. Sist skrev jag om att det inte regnade, men i fredags fick vi rejält med regn. Tur var väl det. Idag var det riktigt gott i luften. Ingen snö så långt ögat kunde nå.
Jag tog en sväng till Värnamo i lördags för att hälsa på dottern. Fick en supergod baguette som hon gjort själv när jag kom. Just när vi skulle ut på promenad så började regnet, och det blåste svinkallt. Men vi tog våran runda i alla fall. Sen tog vi en värmande kopp kaffe på ett fik mitt i stan.
Tiden går ju alltid så fort när man har roligt tyvärr. Men vi avslutade mitt besök med en god sallad som vi tillagade hemma hos henne. Den innehöll fetaost, oliver och strimlad skinka bland annat. Vi bakade goda frallor till detta.
Såhär trevligt hade vi det. Vi har det alltid roligt när vi träffas, så tack min kära dotter för en trevlig lördag.

Resten av helgen blev det trädgårdsgöra. Två dar var jag ute och grejade. Gödslade färdigt det jag inte hann förra helgen, så nu luktar det kogödsel överallt.
Det är en av mina favoritsysselsättningar att få vara ute och trädgårdsarbeta. Så nu hoppas jag på många trädgårdshelger framöver.

Trevlig kväll önskar jag alla!


  • Comments(3)//texasblogg.texasplace.se/#post602