TEXASBLOGGEN

TEXASBLOGGEN

texasblogg

Här kommert jag att skriva om träning, hälsa, mat, trädgård och diverse.

De dagar jag hinner förstås.

Gillar inte utseendefixering och dyligt. Föredrar naturliga människor. Även om det är kul att klä upp sig ibland.

Hemsidan

Jag firade min födelsedag i Värnamo

BlandatPosted by Ingela Olausson Sun, October 23, 2016 17:01:42
Dags att hälsa på dottern igen. Jag tog tåget dit, och hon mötte mig på stationen. Det var riktigt råkallt. Bara fyra grader varmt. Men trots vädret var det riktigt kul att träffas igen. Vi sågs i juli sist, så det kändes väldigt längesen. Förresten är det alltid trevligt att komma till Värnamo. En riktigt mysig och trivsam småstad.

Det råkade ju infalla sig så att det var min födelsedag, så jag blev väldigt väl mottagen med världens smarrigaste bakelse och kaffe.
Dom var riktigt goda med krossad choklad i. Dessutom blev jag uppvaktad med presenter.
Görsnygga assietter. Hon vet verkligen vilken smak jag har. Fick även en naturlig fot och handkräm av bivax och ringblomma som jag hade försökt få tag i, men inte lyckats. Så tack för de fina presenterna vill jag verkligen säga.

Sen tänkte vi ta en tur på stan.
Kallt, men väldigt fint med alla höstfärger.
Vi gick runt i lite olika affärer. Jag fick tag i en snygg väska till mig själv. Gillar färgen, och att det var en massa bra fack med plats för mycket utan att väskan var klumpig. En present från mig själv till mig själv!

Timmarna går fort när man har roligt. Vi skulle ha käkat på Harrys, men dom skulle stänga om en stund, och öppna igen två timmar senare. Så vi tog bara ett glas vin där. Det var nyrenoverat och fint därinne.
Middagen tog vi på ett ställe som heter Rose Garden istället. Väldigt mysigt och trevligt där också.
Det blev anka med potatisklyftor och ytterligare ett glas vin till maten. Inte tokigt alls. Vi hade trevligt så länge det varade. Det hade hunnit mörkna när dottern följde mig till tåget. Jag var ganska nöjd med min trevliga födelsedag, även om jag tyckte att tiden gick på tok för fort.

Tack för mig och ha en go söndagskväll!
  • Comments(1)//texasblogg.texasplace.se/#post573