TEXASBLOGGEN

TEXASBLOGGEN

texasblogg

Här kommert jag att skriva om träning, hälsa, mat, trädgård och diverse.

De dagar jag hinner förstås.

Gillar inte utseendefixering och dyligt. Föredrar naturliga människor. Även om det är kul att klä upp sig ibland.

Hemsidan

Lite nytt från Möbel Carlsson

SvenljungaPosted by Ingela Olausson Sun, September 25, 2016 16:19:49
Min absoluta favoritaffär här i Svenljunga är Möbel Carlsson. Dom har allt möjligt i prydnadsväg. Sååå mycket fina prylar att man vill ha allting därifrån. För att inte tala om möblerna. Dom har kvalitetsmöbler i alla möjliga former. Här finns något för alla smaker. Vi har köpt ganska mycket därifrån nu, även om det är lite dyrt.

För nästan ett år sedan såg vi ut nya soffbord till vardagsrummet. Dom gamla glasborden vi hade hade Rolf haft sedan 80-talet nångång. Dessutom var jag väldigt trött på glasbord nu. Dom nya borden är lite mer i vintage stil, och dom fick vi hem i fredags.
Hörnbordet är inte samma som det stora, men passar ändå in. I närbild ser man att det har sina skavanker, men det är det som är charmen tycker jag.
Det stora bordet är lite lägre med en hylla under.
Man ser ju också att träslaget är lite rödare.
Jag blev så förtjust i ljusstaken här, när vi skulle köpa borden, så jag bara måste ha den. Det är så roligt att förnya här hemma nu när hösten kommer. Man kan tända ljus och mysa inne.

Här är lite andra prylar jag köpt från Möbel Carlsson:
Min tandborstmugg hade gått sönder så jag köpte först bara den. Men sen ångrade jag att jag inte köpte tvålpumpen också. En vecka senare cyklade jag tillbaka och köpte den med. Det är svensk design av märket Cult. Därför är dom lite smådyra, men ändå kul med fina saker omkring sig tycker jag. Nu får jag bara inte slå sönder dom här, för då blir jag arg på mig själv.
Servettstället har jag också köpt där. Jag blev jätteförtjust i det när jag såg det första gången, så några veckor senare köpte jag det.
Man kan antingen ha
kvinnan framåt eller...
...mannen. Så käckt!

Har ni några favoritaffärer, som är extra roliga att gå omkring i?  • Comments(1)//texasblogg.texasplace.se/#post566