TEXASBLOGGEN

TEXASBLOGGEN

texasblogg

Här kommert jag att skriva om träning, hälsa, mat, trädgård och diverse.

De dagar jag hinner förstås.

Gillar inte utseendefixering och dyligt. Föredrar naturliga människor. Även om det är kul att klä upp sig ibland.

Hemsidan

Krokus och knäckebröd.

köksrenoveringPosted by Ingela Olausson Sun, March 09, 2014 18:34:12
Idag har det varit en helt underbar dag. Sol och vår i ett slag minsann. Det var inte igår precis, och sol har man inte varit bortskämd med det här året.
Jag har städat huset hela helgen och Rolf har snickrat det sista i köket. Skönt att kunna gå utan tofflor igen. Golven har ju varit så smutsiga så det har inte gått att gå utan skor.

Den här underbara dan gödslade jag alla rabatter med benmjöl. Har ganska mycket vårlökar, och de behöver ju benmjöl för att blomningen ska återkomma varje år. Krokusen har verkligen blommat ut i det vackra vårvädret.I den sista rabatten satte jag lökarna i höstas så de växer ju lite glest än. Men glad blir man av de första vårblommorna.

Vi har småpysslat med köket idag också. Satte upp lite knäckebröd på en stång med kedjor och en vitlöksfläta. Det blev som ett riktigt bonnakök.


Jag slår vad om att det inte är många som har det såhär i sina kök. Men det är kul att inte ha det likadant som alla andra. Det gick åt tre paket knäckebröd och lite fantasi.
Nu har vi gardinerna kvar, och Rolf håller på att göra iordning sovrumsdörren som angränsar till köket. Den ska gå i samma stil som skåpsluckorna. Med nytt handtag i antik stil så blir det förhoppningsvis bra.
Vi är väldigt nöjda med alltihop. Det är rymligt och trivsamt. Men fortfarande har vi inte hunnit med att få upp saker på väggarna. Men tids nog så ska det nog bli färdigt.


  • Comments(2)//texasblogg.texasplace.se/#post430