TEXASBLOGGEN

TEXASBLOGGEN

texasblogg

Här kommert jag att skriva om träning, hälsa, mat, trädgård och diverse.

De dagar jag hinner förstås.

Gillar inte utseendefixering och dyligt. Föredrar naturliga människor. Även om det är kul att klä upp sig ibland.

Hemsidan

Kaos i hemmet!

köksrenoveringPosted by Ingela Olausson Mon, January 13, 2014 18:40:51
Här har vi det roligt värre. Fullkomligt katastrofalt enligt min mening. Hela vardagsrummet är fullt av köksgrejer, både på bord och golv.
Förra tisdagen kom hantverkarna och skulle sätta igång med köket. Det var både rörmokare, elkille och snickare här medan vi var på jobbet.

När vi kom hem vid halvfemsnåret på eftermiddan så var hela golvet i köket uppbrutet, och inte nog med det. Vi hade inga lampor eller lampknappar som fungerade. Vi rusade runt som yra höns först. Hur ska vi nu kunna sätta på kaffe när vi inte ser? Men så kom vi på att vi hade en sladdlampa, och det blev ju genast så mycket bättre.
Såhär har vi det just nu:

Ser det inte trevligt ut?

Vi har till och med fått en egen landgång in till sovrummet.
Hantverkarna var ju som sagt här i tisdags, men sen var det stopp, för att snickaren blivit sjuk. Så det stod stilla resten av veckan tyvärr.

Det är ganska mycket jobb eftersom det stora röret ner till källaren är inbyggt och måste sågas upp. Dom ville att vi skulle täcka över allt i bodegan där vi har tv och annan elektronik för det skulle tydligen damma rejält.

Idag kom dom igång igen som tur var. Fast dom är ju inte klara med rören än så vi får ha det rörigt i hela huset ett tag till. Och dessutom kan man inte gå på toaletten på övervåningen nu, så jag har fått flytta ner mina saker till Rolfs toa.

Såhär trevligt har vi det i tv-rummet nu, och jättedammigt förstås.Det blir nog inget tv-tittande på några dar.
Jag min idiot hade storstädning på trettonhelgen. Jag städade precis hela huset eftersom jag var så trött på allt damm och smuts som blev efter att vi rev köket. Där fick jag för det!


  • Comments(3)//texasblogg.texasplace.se/#post424