TEXASBLOGGEN

TEXASBLOGGEN

texasblogg

Här kommert jag att skriva om träning, hälsa, mat, trädgård och diverse.

De dagar jag hinner förstås.

Gillar inte utseendefixering och dyligt. Föredrar naturliga människor. Även om det är kul att klä upp sig ibland.

Hemsidan

Ett urblåst kök.

köksrenoveringPosted by Ingela Olausson Fri, December 27, 2013 19:26:31
Nu har vi bara vårat kök i huvudet, morgon, middag och kväll. Lite tjatigt kanske, men sånt är livet just nu. Vi har jobbat på bra i ett par dar nu.

På annandan började vi på allvar att ge oss på köksinredningen.

Gud vad skönt att bli av med den gamla bardisken som bara är i vägen hela tiden.

Här är det bara sockeln kvar av den gamla skiten.
Jag är ganska nöjd hittills. Men mycket bärande var det till containern utanför.

Rambo!!!

Här är jag väldigt fundersam eftersom jag inte vet var jag ska göra av alla våra grejer. Mycket åkte naturligtvis ned i soporna, men en del var svårt att slänga. Jag hittade t.ex två paket med oöppnade sugrör. 250 stycken i varje. De hade kostat 3,98 styck. Jag sparade dem för att det var synd att slänga, men nu när jag tänker efter så vet jag inte vad jag ska ha dem till. Det var sånt man använde när barnen var små. Nä..jag får nog leta upp dem igen så jag kan kasta dem.
Finns det kanske någon annan som också har svårt att slänga saker som är bra att ha? Berätta gärna.

Skåpen som var fulla med grejer är borta. Men gissa var allt finns. Jo, i storarummet, så där kan man knappt ta sig in just nu.

Den riktigt äckliga gamla 60-talsfläkten är på väg att rasa ner. Gissa om det var fett och smutsigt att ta i. Man var tvungen att använda handskar.

Diskbänken på väg bort.

Här är köket riktigt urblåst. Nu har vi varken spis eller diskbänk.

Som tur är har vi ju matsalsdelen kvar där vi kan äta, får plats med gamla kylskåpet och ha kaffebryggare och micro. Dessutom har vi köpt en liten dubbel kokplatta så vi åtminstone kan koka lite mat på. Vill helst inte steka eftersom det kan bli en massa stekos i huset. Jag har faktiskt förberett och planerat en hel del så det finns mycket mat i frysen som är portionsförpackat.
Det här kan bli några jobbiga veckor innan köket kommer på plats, men det får vi stå ut med. Det är ju bara tillfälligt.

Vi har lite mer att göra innan hantverkarna kan komma, men det mesta är gjort. Vi ska ta en liten paus i ett par dar. Imorgon ska vi till min mamma och syster i Limmared och hälsa på. På kvällen ska vi ut och äta med Rolfs dotter och familj. Det ska verkligen bli skönt att komma hemifrån lite och koppla bort allting. Här är ju så fruktansvärt rörigt just nu.
Ha det bra allihop och hoppas ni får en god fortsättning på helgerna!


  • Comments(1)//texasblogg.texasplace.se/#post420