TEXASBLOGGEN

TEXASBLOGGEN

texasblogg

Här kommert jag att skriva om träning, hälsa, mat, trädgård och diverse.

De dagar jag hinner förstås.

Gillar inte utseendefixering och dyligt. Föredrar naturliga människor. Även om det är kul att klä upp sig ibland.

Hemsidan

God Jul!

köksrenoveringPosted by Ingela Olausson Sun, December 22, 2013 10:51:21
Nu är det fjärde advent och mitt sista inlägg före jul. Här är det rörigt värre, men allt verkar ordna sig till det bästa. Min flis som jag fick för över fyra veckor sen i handen har äntligen kommit ut av sig själv. Meningen var att jag skulle till vårdcentralen imorgon och ta ut den, men nu slapp jag som tur var. Har varit halvt handikappad i fyra veckor och haft ont, men samtidigt gruvat mig något fruktansvärt för att skära upp och ta ut den. Vilken lättnad det var att den kom ut själv. Puh...smiley

Igår var det matlagning för hela slanten. Jag kokade julskinka, gjorde janssons frestelse och en massa annan mat medan Rolf slängde en massa skräp och skåpsluckor från köket i containern vi beställt. Idag ska vi på julkalas och imorgon ska jag till sonen med lite julmat och klappar eftersom vi inte ska ha något julkalas här i år. Fullt upp med andra ord.
Men på julafton ska vi ta det lugnt. Äta god julmat för oss själva och vila upp oss innan arbetet fortsätter. På juldan ska vi även gå på nya filmen med Robert Gustavsson, "Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann". Ska bli kul eftersom jag har läst boken.

Såhär ser det ut i köket just nu. Tycker nästan det ser ut som i en gammal handelsbod med alla hyllor.


  • Comments(1)//texasblogg.texasplace.se/#post419