TEXASBLOGGEN

TEXASBLOGGEN

texasblogg

Här kommert jag att skriva om träning, hälsa, mat, trädgård och diverse.

De dagar jag hinner förstås.

Gillar inte utseendefixering och dyligt. Föredrar naturliga människor. Även om det är kul att klä upp sig ibland.

Hemsidan

2:a advent och ett inställt kalas.

BlandatPosted by Ingela Olausson Sun, December 08, 2013 16:12:51
Andra advent är här och det är ett riktigt snöoväder. Nu har det visserligen börjat regna istället men det verkar bara bli ännu halare på vägarna av det. Vi skulle till Rolfs barnbarn lille Casper på tvåårskalas idag men smhi varnade för att ge sig ut på vägarna så vi tyckte allihop att det var lika bra att ställa in. Så synd. Malin och Laila ska åka dit på tisdag istället och ta med våra presenter. Riktigt tråkigt tycker vi, men förhoppningsvis träffas vi någon dag till jul istället.

Är det inte snökaos så är det stormar. I fredags när sviterna av Sven fortfarande höll på så satt det ett gäng folk och käkade julbord på en restaurang i Helsingborg. Det kom en jättevåg från havet och sköljde in över hela restaurangen så folk fick fly hals över huvud. Tänk att detta är i Sverige. Tydligen blir det mer av detta i framtiden tyvärr.
Hörde också att en planet krockat med solen som gör att vi får ett konstigt väder i vinter. Det kan bli tio minus ena dagen och flera plus nästa dag. Det var några forskare som kommit fram till det här, och hittills verkar det ju stämma.

För att nu tala om något annat så var vi på julmarknad i Svenljunga igår. Hade sparat mina julklappsinköp så jag kunde gynna butikerna i vår egen by. Man får verkligen vara glad att vi har så många fina affärer här, så man slipper åka iväg till stan så fort man behöver något.
Det var fullt hålligång runt torget med marknadsstånd luciatåg, julmusik och alla affärer öppna hela lördagen. Jättemysigt och mycket folk som handlade. I en del affärer bjöds det på glögg. Vi handlade en hel del och avslutade med en god middag på kinarestaurangen. Sen bar det av till den lokala puben Björn bagare. Där var det mycket folk. Så blir det när alla svenljungabor går man ur huset. Jättetrevligt. Ofta träffar man på folk som man inte sett på ett tag. Vi tog ett par öl var innan vi gick hem med våra paket. På torget avslutades julmarknaden med fyrverkerier. En trevlig dag som vi avslutade med den nya zombiefilmen med Brad Pitt hemma i soffan.


  • Comments(1)//texasblogg.texasplace.se/#post417