TEXASBLOGGEN

TEXASBLOGGEN

texasblogg

Här kommert jag att skriva om träning, hälsa, mat, trädgård och diverse.

De dagar jag hinner förstås.

Gillar inte utseendefixering och dyligt. Föredrar naturliga människor. Även om det är kul att klä upp sig ibland.

Hemsidan

Köket är på gång!

köksrenoveringPosted by Ingela Olausson Mon, December 02, 2013 19:38:54
Efter det lite dystra inlägget sist så är allt lite bättre nu. Flisen är visserligen kvar och gör ont, men jag väntar ut den. Med plåster på så funkar det ganska bra. Är inte så gnällig av mig direkt. I allra värsta fall får jag väl gå till läkare och ta ut den, men kan jag slippa så är jag glad.
Jag är evennerligt trött på att springa med diskbaljor mellan köket och toaletten när jag diskar. (Avloppet har ju inte funkat sen i september). Men med nya köket så ska det allt bli diskmaskin för första gången i mitt liv. Vilken lyx det ska bli.

I fredags kom Gösta på våran lokala byggfirma hit och visade ritningarna på det nya köket. Vi blev helförtjusta.
Såhär kommer det ungefär att se ut. Lite justeringar blir det eftersom det var något mått som inte stämde. Vi ville dessutom ha pärlspont på sidorna av skåpen som tillval, och ett av skåpen ska vara vitrin. Han kommer tillbaka på fredag igen med nya ritningar.
Mycket jobb innan vi kommer så långt, men det ska bli både skönt och roligt att få ett helt nytt kök. Med väggen utslagen till datarummet så blir det bra mycket rymligare än vad det är nu. Vi slipper stå i kö när vi ska in i kylskåpet. Som det är nu går vi bara i vägen för varann.

Advent har ju kommit och vi har pyntat både inne och ute med ljusslingor och stakar. Fast några julgardiner blir det inte i år. De blir bara dammiga nu när vi precis har börjat riva en del. Vi får ta igen julfirande och sånt senare. Nu har vi annat att tänka på.


  • Comments(2)//texasblogg.texasplace.se/#post416