TEXASBLOGGEN

TEXASBLOGGEN

texasblogg

Här kommert jag att skriva om träning, hälsa, mat, trädgård och diverse.

De dagar jag hinner förstås.

Gillar inte utseendefixering och dyligt. Föredrar naturliga människor. Även om det är kul att klä upp sig ibland.

Hemsidan

Ett litet mysigt ställe.

BlandatPosted by Ingela Olausson Mon, November 11, 2013 17:27:05
I lördags hade vi mycket ärenden i Borås. Vi har ju inte alla typer av affärer här i Svenljunga så därför måste vi göra våra små resor till stan emellanåt. Men det är bara trevligt.
Det blev lite nya vinterstövlar, presenter till Rolfs barnbarn och kläder på Åhléns för presentkortet jag fick i present. Och en hel del andra ärenden som vi samlat på oss. Det blev också både fika och middag.
Det tog faktiskt hela dagen att göra allt det här. När middagen var avklarad (elefantöra med stekta potatis och grillade grönsaker med rödvinssås), så var klockan halv fem, och bussen skulle inte gå förren 18:15. Jaha, vad ska vi göra nu då? Regnet det bara öste ner. Det hade det förresten gjort hela dan.
Vi gick ut ifrån Alléterassen där vi ätit den goda middagen, och vandrade neråt torget till. Där gick vi förbi ett ställe som såg mysigt ut. The Factory heter det, och vi bestämde oss för en kaffe och konjac därinne.

Det var som en fabrikslokal. Mycket i plåt. Väggen är en tapet men ser mer ut som plåt. Mittemot var väggen av riktig plåt som hade rostat lite. Vi blev riktigt inspirerade och pratade med tjejen som jobbade där. Sofforna vi satt i var riktiga lastpallar med dynor på.
Egentligen var det en restaurang och sportbar, med tv-apparater i vartenda hörn. Men i våran hörna var den inte på som tur var, eftersom fotboll inte är det allra roligaste vi vet.
Det var väldigt stort därinne, och även en övervåning med tv-apparater där också.
Dom hade kabeltrummor som bord, och vi blev naturligtvis eld och lågor. Vi har pratat om ett sådant bord i våran bodega. Det hade ju passat så himla bra där.
Vi får alltid en massa idéer, och inte blir det bättre av att vi hittar till ett sånt här mysigt ställe. Det allra lustigaste var att hon vi pratade med där hade jobbat med marknadsföring åt vårat företag nyligen. Vilket sammanträffande!


  • Comments(3)//texasblogg.texasplace.se/#post413