TEXASBLOGGEN

TEXASBLOGGEN

texasblogg

Här kommert jag att skriva om träning, hälsa, mat, trädgård och diverse.

De dagar jag hinner förstås.

Gillar inte utseendefixering och dyligt. Föredrar naturliga människor. Även om det är kul att klä upp sig ibland.

Hemsidan

Drömmen om ett lantkök

köksrenoveringPosted by Ingela Olausson Sun, November 03, 2013 18:57:27
Nu är alla kalas över hoppas jag. Det sista tårtätandet var i helgen då min mamma och syster var här och grattade. Jag fick en fin parfym och ett presentkort på Åhlèns. Jättebra presenter. Kul att få välja själv. Av moster fick jag en solcellslampa att hänga ute i trädgården. Det är en lampa som ändrar färg. Ska tydligen vara riktigt snygg. Den ska testas till våren, för nu verkar det alldeles för mulet och grått.
I fredags fick jag ett roligt samtal från våran lokala byggnadsfirma om att dom tänker ta sig an och börja rita upp vårat kök nu. Först ska bara låneansökan fixas, men det blir nog inga problem.
Vad kul det ska bli! Vi har drömt om det här länge. Det blev ju lite akut eftersom avloppet inte funkar. Jag står med två baljor och diskar. Lite omständigt men det går ju. Vi ska även slå ut en vägg så det blir en liten matplats vid fönstret. Nu har vi det ganska mörkt vid köksbordet. Vi drömmer om ett lantkök. Här är köket som vi funderar på:
Lantligt och gammaldags ska det vara. Vi hade även tänkt oss en köksö. Golvet ska se slitet och gammalt ut, fast nytt såklart. Sen hade vi tänkt oss bjälkar i taket och hängande vitlöksflätor. Jag vill även ha någon rundstav i taket där det kan hänga runda knäckebröd som dekoration.
Drömma kan man ju alltid, men det är mycket som ska göras innan vi kommer så långt. vi måste tömma både garderober och möbler i rummet där köksbordet ska stå. Det blir mycket röjande och rensande innan vi kan börja riva köket. Det ska vi göra själva i julhelgen, så något julfirande blir det inte direkt. Jag ser riktigt fram emot det här, ska bli riktigt kul faktiskt.
Ha en skön söndag! Själv ska jag hänge mig åt både solsidan och Bron.


  • Comments(2)//texasblogg.texasplace.se/#post412