TEXASBLOGGEN

TEXASBLOGGEN

texasblogg

Här kommert jag att skriva om träning, hälsa, mat, trädgård och diverse.

De dagar jag hinner förstås.

Gillar inte utseendefixering och dyligt. Föredrar naturliga människor. Även om det är kul att klä upp sig ibland.

Hemsidan

Nu har tanten blivit 50!

BlandatPosted by Ingela Olausson Sun, October 27, 2013 17:25:48
Ja det är inte klokt vad tiden går. Nu har man helt plötsligt blivit gammal. Häromdan var jag bara 49 och nu helt plötsligt 50 år. Vad gammalt det låter. Fast det lustiga är att jag känner mig precis likadan som när jag var 40. Ingen större skillnad mer än att det är svårare att hålla vikten nu.
Fast konditionen är det inget större fel på. Har lika bra kondis som vilken 20-åring som helst. Helt sant eftersom jag tränar tre stenhårda intensivpass i veckan. Det är ju positivt åtminstone, man får ju helt klart väga upp det positiva mot det negativa.
Måste också påpeka att livet faktiskt är roligare att leva nu när man är lite äldre. Uppskattar saker mycket mer nuförtiden än när jag var yngre. Det finns så otroligt mycket som är roligt. Även småsaker uppskattas mer nu än förr.
Här har vi den glada 50-åringen som trots allt inte alls känner sig speciellt gammal. Vi har haft en veckas semester och firat som aldrig förr med både Stockholmsresa och stort kalas. På hemsidan kan man kolla in hur jag har firat.
Till helgen kommer min mamma och syster och gratulerar mig. Då blir det lite mer tårtätande och lite mer presenter igen.


  • Comments(3)//texasblogg.texasplace.se/#post411