TEXASBLOGGEN

TEXASBLOGGEN

texasblogg

Här kommert jag att skriva om träning, hälsa, mat, trädgård och diverse.

De dagar jag hinner förstås.

Gillar inte utseendefixering och dyligt. Föredrar naturliga människor. Även om det är kul att klä upp sig ibland.

Hemsidan

Nya träningskläder

Träning och HälsaPosted by Ingela Olausson Sun, March 13, 2011 11:21:23

Igår var jag i Tranemo för att hälsa på Kim. Då passade jag på att köpa nya träningskläder på Team Sportia. Våran sportbutik i Svenljunga har tyvärr lagt ner så närmaste sportbutik är i Tranemo. Kläderna blir så himla urtvättade när man tvättar och tvättar hela tiden.

Jag valde kläder med härliga färger. Jag älskar starka färger. Nu ska det bli extra roligt att gå och träna, när man har lite nya fräcka kläder.

Jag var tvungen att köpa nya svettband till handlederna. Svarta den här gången. Jag har vita sen innan, men dom ser inte så fräscha ut när man torkat svetten ur pannan några gånger. Och jag klarar mig inte utan, för annars rinner det ner i ögonen så det svider. Och det är inte kul.

Jag och Kim hade en trevlig dag. Vi inhandlade lite matvaror och sen ägnade vi eftermiddagen åt matlagning. Vi gjorde en himla massa köttfärssås som han kunde frysa in i småportioner. Det blev åtta omgångar. Det blir ju billigare än att småhandla hela tiden.

Det var väl egentligen meningen att vi skulle tagit en promenad, men det var ju ett himla skitväder med snö och regn, så det fick bli matlagning istället. Och det var ju ett minst lika trevligt sätt att få umgås med sin son på.

  • Comments(2)//texasblogg.texasplace.se/#post109